Itoh Masyitoh – Malati Dina Imut na (Lirik Lagu)


Itoh Masyitoh – Malati Dina Imut na (Lirik Lagu) 


Malati dina imut na. Kalangkang cinta.
Sengitna minuhan dada. Mangler na hate.
Malati dina imut na. Gambaran cinta.
Dalinding asih sumanding. Asih Kadeudeuh

Bebene hade nu geulis hate.
Ceungceman kadeudeuh nu manis … ku matak nineung.
Teuing kubogoh … iraha jonghok.
Teuing ku melang … iraha tepang.

Bebene hade nu geulis hate.
Ceungceuman kadeudeuh nu manis. … ku matak nineung.

Malati dina imut na. Hareupan Cinta.
Ngadongkang kahayang urang. Sugan laksana.
Malati dina imut na. Gambaran cinta.
Dalinding asih sumanding. Asih kadeudeuh.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Naon Margina
Juru Kawih / Sinden : Itoh Masyitoh.
Wira Swara / Alok : Iin Subardjah
Kendang : Koko Wahyudin
Pirigan Gamelan : Rineka Swara.
Pimpinan : Takrim dan Djai
Produksi : Dian Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Naon Margina
Cahaya Sumirat – Banjaran
2
Malati Dina Imut na
Imut Sapasi
3
Bulan Ngeunteung
Layung Kamari
4
Cipanon Ngeumbeung
Bibit Asih


Comments