Home » , , , » Itoh Masyitoh – Peunggas Hareupan (Lirik Lagu)

Itoh Masyitoh – Peunggas Hareupan (Lirik Lagu)

Posted by ERWIN EDWAR


Itoh Masyitoh – Peunggas Hareupan (Lirik Lagu) 

Ratu peuting geus luminjing. Tandang midang ngahariring.
Lampu leutik ting kareutip. Baranang bangun ngiceupan.
Sanajan geus teu kulawu. Tapi hate tambah lesu.
Harieum ceudeum kakeu’eum. Sagara ombak katineung.

Panutan lawas teu sumping. Teu nolih kanu prihatin.
Sumeblak hate tibelat. Palangsiang anjeun hilang.
Teu sangka geuning beut datang. Dua’an bareng jeung mojang.
Sihoreng rek balaka. Megatkeun tali ka suka.

Dareuda minuhan dada. Teu wasa kedal carita.
Sugan teh kameumeulangan. Sihoreng mungkas hareupan.
Duh gusti abdi tulungan. Mugi dikiatkeun iman.
Iraha atuh anggeusna. Kapeurih taya sudana.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan.
Album : Gotong Royong.
Sinden : Itoh Masyitoh.
Wira Swara / Alok : Iin Subardjah.
Kendang : Suwanda.
Arransemen : Arya Wibawa dan Acep Subarna.
Pirigan Gamelan : Rineka Swara.
Produksi : Dian Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Gotong – Royong
Teu Tiasa
2
Kutak – Katik
Wangsit Siliwangi
3
Peunggas Harepan
Tonggeret
4
Teu Sabar
Surat Kamari



0 komentar:

Post a Comment

Blog Archive

Total Pageviews