Home » , , , » Itoh Masyitoh – Teu Sabar (Lirik Lagu)

Itoh Masyitoh – Teu Sabar (Lirik Lagu)

Posted by ERWIN EDWAR


Itoh Masyitoh – Teu Sabar (Lirik Lagu) 

Sok ngarasa heran naha teu sabar pisan. Ngadadak nyarentak ngajak salametan.
Sok sanajan geus dibere gambaran. Waktu jangji tempo tujuh bulan.
Mugi akang masing sabar. Abdi ge moal ngolembar.
Ngulur waktu geus ilahar. Jangji teuteup moal udar.
Duh aduh masing tumarima. Urang bakal ngahiji na.

Najan tempo lila moal rek sulaya. Tapi sabalik na akang sing satia.
Kajaba na abdi rek aya pamenta. Akang mangga ulah asa – asa.
Sanajan kesel nungguan. Ulah bosen ngadatangan.
Entong asa kahalangan. Geus ka ikeut perjangjian.
Duh aduh ulah salah sangka. Sanes alim .. tempo heula.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan.
Album : Gotong Royong.
Sinden : Itoh Masyitoh.
Wira Swara / Alok : Iin Subardjah.
Kendang : Suwanda.
Arransemen : Arya Wibawa dan Acep Subarna.
Pirigan Gamelan : Rineka Swara.
Produksi : Dian Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Gotong – Royong
Teu Tiasa
2
Kutak – Katik
Wangsit Siliwangi
3
Peunggas Harepan
Tonggeret
4
Teu Sabar
Serat Kamari



0 komentar:

Post a Comment

Blog Archive

Total Pageviews