Iyong – Can Bae Kasorang (Lirik Lagu)


Iyong – Can Bae Kasorang (Lirik Lagu) 


Acan bae kasorang kahayang kuring. Baju ipis balacu model ayeuna
Potongan na rada gombrang. Meureun hate teu panasaran.
Calana na nu alus nu pangmahalna. Di sapatu mengkilap nu panghadena.
Ku kuring ge geus kabayang. Anu lenjang bakal ka bandang.

Jadi gaya kataksir ku salarea. Disarangka kuring teh jalma nu aya.
Najan bari sakuna euweuh eusian. Pokona mah asal jadi perhatian.

Keterangan Album :
Genre : Calung Jaipong.
Album : Dodol Kacang.
Sinden / Juru Kawih : Neneng Yetty Syarifah dan Iyong.
Pirigan Gamelan : Rumiang Group.
Pimpinan : Dadan Suwandana.
Arransemen : U Kusmana.
Produksi : Sonjaya Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Dodol Kacang
Alun – Alun Bandung
2
Hanas Karep Ngadagoan
Mojang Kameulang
3
Can Kasorang
Peuting Nu Mana
4
Sieun Katanya’an
Ngolo



Comments