Iyong dan Neneng Yetty Syarifah – Sieun Katanya’an (Lirik Lagu)


Iyong dan Neneng Yetty Syarifah – Sieun Katanya’an (Lirik Lagu) 


Hate akang heunteu tenang. Sabab sieun katanyaan.
Awak neneng jadi begang … Kanyahoan.
Kolot neneng paur nganjang. Ku mitoha palaur meunang sorotan
Teuing ku naon hirup teh taya kabagja.

Tong ngomong kitu. Akang na mumul usaha.
Akang mah euweuh ka era. Mihukum abdi geus lila.
Hirup the euweuh ka bagja. Ngadon sangsara.
Tuh batur mah sararenang. Pelesiran make emas golondongan.

Keterangan Album :
Genre : Calung Jaipong.
Album : Dodol Kacang.
Sinden / Juru Kawih : Neneng Yetty Syarifah dan Iyong.
Pirigan Gamelan : Rumiang Group.
Pimpinan : Dadan Suwandana.
Arransemen : U Kusmana.
Produksi : Sonjaya Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Dodol Kacang
Alun – Alun Bandung
2
Hanas Karep Ngadagoan
Mojang Kameulang
3
Can Kasorang
Peuting Nu Mana
4
Sieun Katanya’an
Ngolo

Comments