Iyong – Peuting Nu Mawa Hariring (Lirik Lagu)


Iyong – Peuting Nu Mana (Lirik Lagu) 


Lamun aya hariring. Tengah peuting ngahening.
Pangjurung hate wening. Pacuan ulah pangling.
Lamun aya haleuang. Gentra nu kumalayang
Nyungsi nu dipimeulang. Pahlawan keur tatandang.

Prajurit anu sakti. Deudeuh ka lemah cai.
Anu tuhu ngabakti. Nyalsekeun tekad suci.
Mun datang cumalimba. Lagu nu mawa beja.
Ulah disaha – saha. Tanda bela satia.

Keterangan Album :
Genre : Calung Jaipong.
Album : Dodol Kacang.
Sinden / Juru Kawih : Neneng Yetty Syarifah dan Iyong.
Pirigan Gamelan : Rumiang Group.
Pimpinan : Dadan Suwandana.
Arransemen : U Kusmana.
Produksi : Sonjaya Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Dodol Kacang
Alun – Alun Bandung
2
Hanas Karep Ngadagoan
Mojang Kameulang
3
Can Kasorang
Peuting Nu Mana
4
Sieun Katanya’an
Ngolo



Comments