Neneng Yetty Syarifah – Hanas Karep Ngadagoan (Lirik Lagu)


Neneng Yetty Syarifah – Hanas Karep Ngadagoan (Lirik Lagu)


Hanas karep duh ngadagoan. Maneh na teu bisa nempo.
Harianeun 2x .. Raheut hate keur maneh na.
Dirina geus heunteu ngarti.  Mun saukur lagu na irama sumbang.

Haleuang na galindeung mungkas hareupan.
Naha 2x … Bulan ge peureum. Anjeun geus tega bari ninggalkeun.
Luas pisan hate ngangkleung dilautan. Cipanon euweuh tungtung na.

Keterangan Album :
Genre : Calung Jaipong.
Album : Dodol Kacang.
Sinden / Juru Kawih : Neneng Yetty Syarifah dan Iyong.
Pirigan Gamelan : Rumiang Group.
Pimpinan : Dadan Suwandana.
Arransemen : U Kusmana.
Produksi : Sonjaya Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Dodol Kacang
Alun – Alun Bandung
2
Hanas Karep Ngadagoan
Mojang Kameulang
3
Can Kasorang
Peuting Nu Mana
4
Sieun Katanya’an
Ngolo



Comments