Neneng Yetty Syarifah – Teu langkung Nu Dibendo (Lirik Lagu)


Neneng Yetty Syarifah – Teu langkung Nu Dibendo (Lirik Lagu) 


Bade di beureum … bade dihideung. Nyanggakeun sadaya – daya.
Abdi mah rakyat biasa. Heunteu bade kumawasa.
Abdi rumaos jadi bawahan. Mo nolak kana hukuman.
Rek dikitu rek dikieu. Teu langkung anu dibendo.

Uteuk tongo walang taga. Gamparan nu ngagaduhan.
Cacing cau cacing kalung. Salira nu ngak – ngak … nguk - nguk
Utok tongo walang taga. Gamparan nu ngagaduhan.
Cacing cau cacing kalung. Salira nu ngahak ngahukum.

Nanging sim kuring aya panuhun. Gamparan keursa ngamaklum.
Kitu oge pami rido. Teu langkung anu di bendo.

Keterangan Album :
Genre : Calung Tarompet
Album : Bondon
Sinden / Penyanyi : Darso / Hendarso dan Neneng Yetty Syarifah
Dewa Tarompet : Muchtar D.S.
Pimpinan dan Arransemen : Uko Hendarto.
Pirigan Gamelan : Calung Tarompet Darso Group
Produksi : Irama Record.
Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Nongtot Jodo
Teu Langkung Nu Dibendo
2
Bondon
Tong Sok Nyelok
3
Kawajiban
Pati Lalaki
4
Mipir Gawir
Jawara




Comments