Nyai Sumiati – Angle (Lirik Lagu)


Nyai Sumiati – Angle (Lirik Lagu) 


Kebon sereh kebon eurih. Tangkal na keur dibeungkeutan.
Mun migawe repeh – rapih. Timbulna … Timbulna kasalameutan.
Kembang ros na alkeutip. Taya piwadaheunana.
Mun migawe repeh rapih. Timbul na Kasalameutan.

Wayang – wayang mana. Ari wayang.
Hayang na pangsisina. Hayang pangsisina.
Tonggeret … tonggeret .. tong kaget.

Samoja sareng Malati. Mun tiris di sisi cai.
Keumbang soca buah hate. Nu manis pujaan ati.
Nayagan anu nyarengan. Sadaya ngaturkeun Lagu.

Nyanggakeun kawilujeungan ka sadaya kaom dangu.
Ari mening .. mening mana .. mun mening mening mana.
Mun Mening . Mening di sisi parigi.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Toka – Toka.
Sinden / Juru Kawih : Nyai Sumiati.
Juru Kendang : Suwanda.
Wira Swara / Alok : Samin.
Pirigan Gamelan : Jugala Group.
Pimpinan : Gugum Gumbira.
Produksi  : Jugala Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Toka – Toka
Daun Pulus
2
Senggot
Sinyur
3
Angle
Peuyeum Gaplek
4
Kulu – Kulu Gancang
Kulu – Kulu Barang


Comments