Nyai Sumiati – Daun Pulus (Lirik Lagu)


Nyai Sumiati – Daun Pulus (Lirik Lagu) 


Neundeun tineung nunda suka. Milik diri ti pandeuri.
Daun pulus lalambaran. Kahayang mugi kasorang.
Salira kabaya ungu. Disuluran imut lucu.
Harepan hayang ngahiji. Sanaos tacan ngajadi.

Ti sadang ka Kalijati. Engkang naros ngaharewos.
Kumaha … atuh kumaha. Ka asih sareng kameulang.
Kebon karet ngabaris beres. Di sambung ku kebon enteh.
Nu gumulung dina impian. Nu dipungkas ku rupi – rupi lamunan.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Toka – Toka.
Sinden / Juru Kawih : Nyai Sumiati.
Juru Kendang : Suwanda.
Wira Swara / Alok : Samin.
Pirigan Gamelan : Jugala Group.
Pimpinan : Gugum Gumbira.
Produksi  : Jugala Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Toka – Toka
Daun Pulus
2
Senggot
Sinyur
3
Angle
Peuyeum Gaplek
4
Kulu – Kulu Gancang
Kulu – Kulu Barang


Previous
Next Post »
Thanks for your comment