Home » , , » Nyai Sumiati – Gupay Salira (Lirik Lagu)

Nyai Sumiati – Gupay Salira (Lirik Lagu)

Posted by ERWIN EDWAR


Nyai Sumiati – Gupay Salira (Lirik Lagu) 


Gupay … Gupay … Gupay katineung kameulang.
Gupay salira panutan. Meungkeut ranggeuyan katresna.
Cinta kuring cinta anjeun. Ibarat ombak sagara.
Ngarapyak taya reureuh na. Aduh… Taya reureuh na.

Moal rek reuntas harepan. Najan pinuh ku rintangan.
Loba rek nu ngahalangan. Batin teuteup rek nyarengan.
Salira jadi pamatri. Ngajadi pamatri diri.
Gupay salira kaharti. Nanjeurkeun geuteur na ati.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Gupay salira.
Sinden / Juru Kawih : Nyai Sumiati
Kendang : Suwanda.
Pirigan Gamelan : Suwanda Group.
Pimpinan : Suwanda
Produksi : Akurama Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Gupay Salira
Waledan
2
Nyeuri hate
Sanga Gancang
3
Banjaran
senggot



0 komentar:

Post a Comment

Blog Archive

Total Pageviews