Nyai Sumiati – Kulu Kulu Barang (Lirik Lagu)


Nyai Sumiati – Kulu Kulu Barang (Lirik Lagu) 


Nayaga mah anu nyarengan. Sadaya mah ngahaturkeun lagu.
Nyanggakeun mah kawilujeungan. Ka sadaya kaom dangu.
Pangharepan nu Barerat. Namina sungkunan bae.
Salamet dunya aherat. Nagara katut eusina.

Kongkorang diluhur gunung. Saung dihandapeunana.
Abdi meulang kanu pundung. Kumaha nuturkeunana. Laah … Neanganana.
Duriang dina babatu. Ngala pandan di basisir.
Mikameulang nu can tangtu. Matak jadi geuring pikir.

Sanaos heunteu di sinjang. Asal nganggo simbut sae.
Sanaos diri pa’anggang. Rasa sok emut bae.
Daun nangka daun cangkring. Daun randu kararas dua.
Moal poho abdi geuring. Lamun kieu Salawasna.  

Samping hideung dina bilik. Kumaha nuhurkeunana.
Abdi nineung kanu balik. Kumaha nuturkeunana.
Daun kangkung jeung tarate. Katinggal Pucuk na biru.
Nu jangkung pujaan hate. Ka tinggal imut na bae.

Samemeh ka Cibarusah. Urang Sosonoan heula.
Sanaos urang papisah. Hayu urang sosonoan heula.
Kembang Cula kembang Tanjung. Sanes kembang Kacapiring
Mutang – muntang ka Yang Agung. Sing langgeng Asih Ka kuring.

Tampi 2x. ditampi ku Gusti Yang widi
Wirid abdi 2x. Najan ukur bade milu.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Toka – Toka.
Sinden / Juru Kawih : Nyai Sumiati.
Juru Kendang : Suwanda.
Wira Swara / Alok : Samin.
Pirigan Gamelan : Jugala Group.
Pimpinan : Gugum Gumbira.
Produksi  : Jugala Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Toka – Toka
Daun Pulus
2
Senggot
Sinyur
3
Angle
Peuyeum Gaplek
4
Kulu – Kulu Gancang
Kulu – Kulu Barang


Comments