Nyai Sumiati – Kulu Kulu Gancang (Lirik Lagu)


Nyai Sumiati – Kulu Kulu Gancang (Lirik Lagu) 


Sindang Laya parapatan. Cisaranteun lembur buhun.
Bilih aya kaleupatan. Haputen anu kasuhun.
Sanaos Jalan Katapang. Moal weleh papanasan.
Sanaos langka pateupang. Moal weleh panasaran.

Kembang 2x Kembang Panglay .. Kembang Tanjung. Kembang Saga jeung Dongdoman.
Muntang – muntang 2x  ka Yang agung. Kiamat ditangtayungan.
Abdi mah alim ka tonggoh. Sieun kabelitan eurih.
Abdi mah moal reh wanoh. Sieun nambihan ka bogoh.

Kuma disada na heulang. Geulik – geulik dina jati.
Kumaha rasa nu meulang. Ceurik sajeroning ati.
Kabaros jalan Ka lembang. Meser bensin dipanggulan.
Sanaos raga pa’anggang. Hoyong keukeuh Sasarengan.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Toka – Toka.
Sinden / Juru Kawih : Nyai Sumiati.
Juru Kendang : Suwanda.
Wira Swara / Alok : Samin.
Pirigan Gamelan : Jugala Group.
Pimpinan : Gugum Gumbira.
Produksi  : Jugala Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Toka – Toka
Daun Pulus
2
Senggot
Sinyur
3
Angle
Peuyeum Gaplek
4
Kulu – Kulu Gancang
Kulu – Kulu Barang


Comments