Nyai Sumiati – Leungiteun Kakasih (Lirik Lagu)


Nyai Sumiati – Leungiteun Kakasih (Lirik Lagu) 

Mindeung ngaruhum balung. Pikir heunteu kendat bingung.
Cicing dina bangbarung. Lagu Liwung ngahaleuang.
Nganteung dina lamunan. Nyungsi ati geus leungiteun.
Nyarita geus dipiceun. Bongan na dipeutik deungeun.

Kiwari keur nganti – nganti. Malati nu kapiati
Rasa leungit endah sari. Kamana neangan ganti.
Mun pareng nanya ka bulan. Sok kalah ngalelewa’an.
Naha anjeun teu milungan. Aduh … kuteungteuingeun.

Jauh kasintung kalapa. Ngan kari menggaranana … jungjunan.
Kasaha kuring nya nanya. Neupikeun nu ka carita.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan.
Sinden / Juru Kawih : Nyai Sumiati.
Juru Alok / Wira Swara : Mang Kaji.
Juru Kendang : Ujang Bey.
Pirigan Gamelan : Karawang Group.
Pimpinan : M. A. Dimyati.
Produksi : MTR Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Manuk Abdi
Pucuk Awi
2
Tukang Minyak
Nyi Randa
3
Kueh Baskom
Banjaran
4
Tukang Jamu
Nyungsi Pasini
5
Lalaki
Leungiteun Kakasih



Comments