Nyai Sumiati – Sinyur (Lirik Lagu)


Nyai Sumiati – Sinyur (Lirik Lagu) 


Mun leupat bilih ka dosa. Sangkan jadi sauyunan
Tarebihkeun ka’awonan. Sing luyu sabilulungan.
Ngala cai dina ranca. Dina galeungan.
Sim abdi saparakanca nyanggakeun kawilujeungan.

Kembang eros na alkeutip. Taya wadaheunana.
Abdi mah rumaos laip. Teu aya pandangeunana.

Sindang laya ka Parapatan. Cisaranteun lembur buhun
Bilih aya sim abdi kaleuleupatan. Hapunten anu kasuhun.
Salaksa Juma’ah. Melak mah dina haur
Neda suka neda maaf. Bilih abdi langkung saur.

Can mancat ka Bale Pulang. Ngais Lain
Sok Loba kameulang. Hate kasuat – seuit.

Kamana jalan cibulu. Rek nanjak ka Cimandiri.
Kasaha abdi bade nyalu’uh. Teu mendak.
Kumaha disadana heulang. Geulik – geulik dinu Jati.
Kumaha rasana melang. Ceurik sajeroning ati.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Toka – Toka.
Sinden / Juru Kawih : Nyai Sumiati.
Juru Kendang : Suwanda.
Wira Swara / Alok : Samin.
Pirigan Gamelan : Jugala Group.
Pimpinan : Gugum Gumbira.
Produksi  : Jugala Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Toka – Toka
Daun Pulus
2
Senggot
Sinyur
3
Angle
Peuyeum Gaplek
4
Kulu – Kulu Gancang
Kulu – Kulu Barang


Comments