Rita Tila – Teuteup Jeung Imut (Lirik Lagu)


Rita Tila – Teuteup Jeung Imut (Lirik Lagu) 

Weungi tadi salira imut ka saha.
Teuteup asih nyeredet pudunkeun leunyap.
Weungi tadi salira imut ka saha.
Linduh soca Mari’is peutingan manis.

Kacipta imut salira. Mun kuring panutanana.
Leuleub na kedaling rasa. Kanggo salamina.
Hanjakal imut salira. Ngalangkung tepung salangkung.
Teu acan dumugi ati. Salira tos angkat deui.

Weungi tadi kabandang rasa simpati.
Perah asih tumerus kabantun ngimpi.
Weungi tadi lamunan anteung salira.
Nyipta pareng tiasa patepang deui.

Keterangan Album :
Genre : Kacapi.
Album : Urang Tepang Na Impeunan.
Juru Sekar / Sinden : Rita Tila.
Kendang : Barlen Sutrisna.
Kacapi : Dida.
Suling : Tatang Sobari.
Pimpinan : Nano S
Pirigan Gamelan : Kacapian Gentra Madya.
Produksi : SP Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Puncak Bogor
Biru
2
Daun Nona
Teuteup Jeung Imut
3
Tembang Kasmaran
Urang Tepang na Impenan
4
Kembang Tresna
Pamatri Asih
5

Ngalayang


Comments