Tetty Ruchiat – Peuting Ieu (Lirik Lagu)


Tetty Ruchiat – Peuting Ieu  (Lirik Lagu) 


Peuting ieu deuh … Peuting mimiti. Peuting anu leuh … Dianti – anti.
Najan lawas ngan ukur na ciptaan. Geus mangsa na ayeuna urang dua’an.
Peuting ieu deuh .. Peuting harepan. Bagja pisan keur nu anyar pangantenan.
Najan era ngedalkeun gerentes hate. Geus teu sabar hayang geura dipepende.
Peuting ieu pasini urang rakeutkeun. Sok hoream lamun dipisahkeun deui.

Keterangan Album :
Genre : Degung
Album : Tepang Munggaran
Sinden / Juru Kawih : Tetty Ruchiat.
Pimpinan : Yayat Ruchiat.
Pirigan Gamelan : Gamelan Degung Mitra Sunda
Produksi : SP Record.
Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Tepang Munggaran
Pikir Kuring
2
Bubuy Bulan
Duda
3
Peuting Ieu
Mojang Tandang
4
Bandrek Bandung
Kaleran



Comments