Home » , , , » Yoyoh Supriatin – Balik Subuh (Lirik Lagu)

Yoyoh Supriatin – Balik Subuh (Lirik Lagu)

Posted by ERWIN EDWAR


Yoyoh Supriatin – Balik Subuh (Lirik Lagu) 

Ka geureuha bebeja. Resep seni suara.
Seni sunda nu mekar. Urang kedah ikhtiar.
Nguping sinden na katarik. Lalagedayan ngalirik
Terus na kabungbuleungan. Tungtung na mah ngajak peperlipan.

Kleun candoli … buah kopi raranggeuyan.
Eungkeun anu abdi. Balik subuh babarengan.
Lamun aya hiburan. Rek menta lalaguan.
Heunteu boga keur jajan. Kalah jadi lamunan.

Loba sinden nu maranis. Kalah matak araringgis.
Sok komo lamun matak kataksir. Ku sinden anu laleucir.
Kleun candoli … Buah kopi raranggeuyan.
Eungkeun anu abdi. Balik subuh diheureuyan.

Keterangan Album :
Genre : Kombinasi Kliningan - Jaipongan.
Album : Pangedulan.
Sinden : Yoyoh Supriatin.
Pimpinan : Pa Cibong
Pirigan Gamelan : Cibong Group.
Produksi : HM Record.
Keterangan Isi Album :
NO
SIDE A
SIDE B
1
Pangedulan
Kawin Ka Harta
2
Pangungsi
Pegat Miasih
3
Jajaka Mangkat Birahi
Kidung
4
Balik Subuh
Hiji Catetan
5
Renggong Gancang
Gede Ambek



0 komentar:

Post a Comment

Blog Archive

Total Pageviews