Dedeh Winingsih – Anggrek Bulan (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Anggrek Bulan  (Lirik Lagu) 

Anggrek bulan diburuan. Meujeuh na mangkak kembangan.
Ting arulang ka anginan. Siga anu ngagupayan.
Anggrek bulan wuwuh lucu. Estu seger heunteu layu.
Sari kembang warna purna. Diseuseupan ku kukupu.

Mun pareng wanci geus sore. Dilanglangan saban poe.
Ambungeun nu raheut hate. Pamikat hate nu simpe.
Kembang endah … Hate endah. Guligah pinuh kabeutah.
Matak sungkan mun papisah.

Anggrek bulan jadi hias taman sari. Ku asri nu ningali.
Pinasti ka pipit ati.
Keterangan Album :
Genre : Kliningan
Album : Imut Ka Saha
Sinden : Dedeh Winingsih.
Pirigan Gamelan : Sampurna Group
Produksi : Sampurna Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Imut Kasaha
Anggrek Bulan
2
Tawis Soca
Golewang – Sinyur
3
Awet Rajet
Sanga Gancang
4
Lara Lara – Sari Kaya
Angle


Comments