Dedeh Winingsih – Angle (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Angle (Lirik Lagu) 

Ciung wanara ti gunung. Lumungsur ti pangtapa’an … Jungjunan.
Mungguh jalma anu junun. Tara lali kabangsaan.
Putri alum tunjung bulan. Jatnika mentangkeun panah.
Tepung taun mendak bulan. Abot di kantun maneh ayeuna mah.

Karajaan singosari ayana di jawa timur. Tonggeret … Tonggeret … Tonggeret.

Neundeun surat dina bilik. Sawios katara oge.
Atos kudrat atos milik. Sawios sangsara oge.
Katumpang daun katumpang. Pacampur daun solasi.
Disabaran abdi tepang. Teu pegat asih.

Ka ciparay ka cikijing. Iraha ka jampang deui.  Tonggeret … Tonggeret … Tonggeret….

Ragi sabeuleah di banjar. Direumeukeun dua nana.
Pamugi gusti ngaganjar. Nyalameutkeun sadayana.
Minang usuk kananga
Keterangan Album :
Genre : Kliningan
Album : Imut Ka Saha
Sinden : Dedeh Winingsih.
Pirigan Gamelan : Sampurna Group
Produksi : Sampurna Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Imut Kasaha
Anggrek Bulan
2
Tawis Soca
Golewang – Sinyur
3
Awet Rajet
Sanga Gancang
4
Lara Lara – Sari Kaya
Angle


Comments