Dedeh Winingsih – Awet Rajet (Lirik Lagu 2)


Dedeh Winingsih – Awet Rajet (Lirik Lagu 2) 

Rumah tangga jeung maneh na. Geus teu ka itung lilala.
Ti bujangan jeung parawan. Tepi ka geus reu’ay anak
Ari jodo teuteup pageuh. Tapi ngan pakucrut bae.
Teu kaop salah saeutik. Babari pisan mundeulik.

Nya atuh kudu kumaha. Rumah tangga jeung maneh na.
Sakieu geus anak loba. Maneh na euweuh eling na.
Tengah peuting jemplang – jempling. Dijujurung nitah balik.
Rek balik … balik kamana. Indung bapa geus teu boga.
Keterangan Album :
Genre : Kliningan
Album : Imut Ka Saha
Sinden : Dedeh Winingsih.
Pirigan Gamelan : Sampurna Group
Produksi : Sampurna Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Imut Kasaha
Anggrek Bulan
2
Tawis Soca
Golewang – Sinyur
3
Awet Rajet
Sanga Gancang
4
Lara Lara – Sari Kaya
Angle


Comments