Dedeh Winingsih – Betah Nyawang (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Betah Nyawang (Lirik Lagu) 

Betah nyawang dimumunggang. Naratas lampah katukang.
Mapantes nu geus kasorang. Asa rakeut tapi anggang.
Kieu rasa nu kagembang. Heunteu weuleh sumoreang
Lalesu asa laleuwang. Samar rampa pikir bimbang.

Teu weuleh jadi pikiran. Najan mindeng babarengan.
Teutep ngan ukur akuan. Maksud tacan tineukanan.
Sok inggis aya gangguan. Kagoda ku anu lian.
Sok panas kesel nungguan. Teu puas kapanasaran.
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Kamelia.
Sinden : Dedeh Winingsih.
Pirigan Gamelan : Suwanda Group Karawang.
Produksi : Sampurna Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Sariak Layung
Macan Ucul
2
Kamelia
Neuteup Mojang
3
Betah Nyawang
Sulanjana
4
Kembang Ros Beureum
Sekar Tiba


Comments