Dedeh Winingsih – Carecet Bodas (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Carecet Bodas (Lirik Lagu) 

Waktu kuring jeung maneh na. Ngeudalkeun lisan suara.
Ngalagu Haleuang tresna. Carecet tawis soca na.
Keunyas – keunyas sutra emas. Ngahias carecet Bodas.
Rus – ras ngahudang kawa’as. Kagagas carecet bodas.

Waktu tepung keur di Bandung. Sungkan mulang ka karawang.
Tepung lawung luhur panggung. Haleuang lagu kameulang.
Sawangan jadi impian.

Nu keur asih harita kungsi pateubih. Ukur tepang dina kawih.
Pan kiwari nu manis katineung ati. Ayeuna patepang deui.
Hariring disambung deui.

Keterangan Album :
Genre : Kliningan
Album : Carecet Bodas
Sinden : Dedeh Winingsih.
Alok / Wira Swara : Mang Barna.
Pirigan Gamelan : Gamelan Klasik Abadi
Produksi : Pandawa Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Carecet Bodas
Kidung Ibu Pertiwi
2
Kataji Nyi Ronggeng
Tepung Dipanggung
3
Salam Manis
Rancagan
4
Kulu – Kulu Gancang
Istri Padati


Comments