Dedeh Winingsih – Carecet Bodas (Lirik Lagu 2)


Dedeh Winingsih – Carecet Bodas (Lirik Lagu 2) 

Waktu kuring jeung maneh na. Ngeudalkeun lisan suara.
Ngalagu Haleuang tresna. Carecet tawis soca na.
Keunyas – keunyas sutra emas. Ngahias Carecet Bodas.
Rus – ras ngahudang kawa’as. Kagagas carecet bodas.

Waktu tepung keur di Bandung. Sungkan mulang ka Karawang.
Tepung lawung luhur panggung. Haleuang lagu kameulang. Sawangan jadi impian.
Nu keur asih harita kungsi pateubih. Ukur tepang dina kawih.
Pan kiwari nu manis katineung ati. Ayeuna patepang deui. Hariring disambung deui.

Keterangan Album :
Genre : Kliningan Modern
Album : Cinta
Sinden : Dedeh Winingsih.
Wira Swara : Mang Barna
Kendang : Mang Bao Sanjaya
Pirigan Gamelan : Sampurna Group
Produksi : Kencana Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Cinta
Tembok Bahagia
2
Teuteup Bulan
Neundeun Kadeudeuh
3
Pasar Jaringan
Uceng
4
Renggong Manis
Carecet Bodas


Comments