Dedeh Winingsih – Catrik (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Catrik (Lirik Lagu) 

Dadap cangkring dina gawir. Ngajajar pa antay – antay.
Paingan teu geunah pikir. Gara – gara rek paturay.
Teu benang disupa dulang. Teu benang dibebenjokeun.
Duriang dina babatu. Melak pandan dibasisir.
Mikapalay nu can tangtu. Matak jadi geuring pikir.

Ngaput baju kurang benang. Gantian ku kanteh wae.
Mun panuju abdi teang. Abdi mah rek waleh wae.
Manuk ageung manuk alit. Dikampung dipapanggungan.
Mahluk ageung mahluk alit. Mung gusti nu nangtayungan.

Ninyuh ubar ku cipati. Diwadahan ku piring geulas.
Nu sabar parantos pasti. Ku gusti di pikaweulas.
Lamun arek pake naheur. Ditejek ulah diremuk.
Mung Alloh anu ngeursakeun. Kana paneuja na makhluk.

Balingbing jadi dipipir. Kareumpeukan ku badori.
Abdi moal ti’is pikir. Lamun tacan laksana diri.
Meser salak dikorangan. Diwadahan ku kalanjung
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Super Kidung
Sinden : Dedeh Winingsih.
Reubab : Eutik Muchtar (Bandung).
Kendang : Wacim (Karawang).
Alok : Mang Adang (Subang)
Pirigan Gamelan : Sampurna Group
Produksi : Pandawa Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Super Kidung
Gaya
2
Dikantun Mulang
Peugat Duriat
3
Hanjakal
Kedul Mandi
4
Catrik
Oray Welang


Comments