Dedeh Winingsih – Cidra Jangji (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Cidra Jangji (Lirik Lagu) 

Teudeuk ku omong. Noroweco jiga beo.
Ngoncrang nyarita. Jiga kacang ninggang kajang.
Mere pasini … Sumpah arek bela pati.
Kabeh teu bukti. Ngan saukur cidra jangji.

Mungguh jalma … Moal langgeung sapanjang na.
Sifat robah … Manusa anu mibanda
Sangsara ukur paham ka angseuna.
Hias koneas teu teurak taya geutah na.

Cidra jangji euleuh … cidra jangji.
Cidra jangji …. aduh geuning bukti.
Cidra jangji … geuning cidra jangji.
Teu bisa dipungkir deui.
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Daun Pulus 5
Sinden : Dedeh Winingsih.
Pirigan Gamelan : Sampurna Group
Produksi : Kencana Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Daun Pulus 5
Nineung
2
Cidra Jangji
Jurang Panghalang
3
Jamparing Langit
Kembang Dayang
4
Langlayangan Peuting
Carecet Beureum


Comments