Dedeh Winingsih – Cikapundung (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Cikapundung (Lirik Lagu) 

Cikapundung 2x walungan di kota Bandung.
Kota kembang kota midang. Kota pang brang – brang ka bimbang.
Aduh ema 2x aduh bapa. Abdi mah alim dicandung.
Kajeun dahar karo uyah. Abdi suka moal pundung.

Kerak lain japati belang jangjang na.
Nolak lain lamun mindeung dianjangan.
Mun bapa atos teu suka. Teu mikir anak mitoha.
Kajeun abdi ngusap birit. Batan daek udar gelung.

Pami bapa aya maksad bade nyandung. Abdi mah kajeun padungdung.
Abdi narah 2x abdi mah nehi dicandung.
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Hujan Girimis
Sinden : Dedeh Winingsih.
Pirigan Gamelan : Suwanda Group
Produksi : Pandawa Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Hujan Girimis
Daun Pulus Endah
2
Siga Manehna
Ulah Tumanya
3
Kembang Campaka
Kembang Ligar
4
Bardin
Cikapundung


Comments