Dedeh Winingsih – Cinta (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Cinta (Lirik Lagu) 

Cinta lir ibarat kalangkang. Deukeut anggang bisa diatur ku urang.
Cinta bisa ilang jeung nembongan. Repok jodo adil na datang sorangan.
Aduh … Aduh … Cinta 2x. Cinta manjangkeun carita.
Aduh … Aduh … Cinta 2x. Cinta panjang lalakona

Cinta lir ibarat nu geulis. Sinawung semu mamanis.
Cinta perlu jalan anu luas. Sologoto neuteupkeun diancam putus.
Aduh … Aduh … Cinta 2x. Cinta pinuh pangorbanan
Aduh … Aduh … Cinta 2x. Cinta perlu kasadaran

Cinta datang na teu kaharti. Gandrung Liwung nu kapiati.
Cinta matak anteung beurang peuting. Ngadak – ngadak dunya asa nu sorangan.
Aduh … Aduh …  Cinta 2x. Cinta mangkat ligar endah.
Aduh … Aduh … Cinta 2x. Cinta kembang na kanya’ah.

Cinta mindeung jadi mamala. Mika asih anu keur ambon sorangan.
Cinta matak geuring matak begang. pipikiran watekna hese ubar na.
Aduh … Aduh … Cinta 2x. Cinta perlu kaimanan
Aduh … Aduh … Cinta 2x. Cinta ulah jadi pangulinan.
Keterangan Album :
Genre : Kliningan Modern
Album : Cinta
Sinden : Dedeh Winingsih.
Wira Swara : Mang Barna
Kendang : Mang Bao Sanjaya
Pirigan Gamelan : Sampurna Group
Produksi : Kencana Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Cinta
Tembok Bahagia
2
Teuteup Bulan
Neundeun Kadeudeuh
3
Pasar Jaringan
Uceng
4
Renggong Manis
Carecet Bodas


Comments