Dedeh Winingsih – Daun Pulus Endah (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Daun Pulus Endah (Lirik Lagu) 

Disungsi - sungsi ti mimiti. Dipapay laratanana.
Daun pulus payus endah. Lir endah na cinta kuring
Nu kahiji jadi saksi. Mimiti pisan ka panggih.
Ngaharewos mere jangji. Pasini jeung buah ati.

Daun pulus endah. Endah na asih maneh na.
Teu aya pikeun bandingna. Sadunya taya duana
Najan loba rupa – rupa pangbibita. Hate teuteup teu sarua.
Kanya’ah deudeuh maneh na. Ulah teungteuingeun teuing.

Seubeuh ku nandang tunggara. Maneh na nu bela satia.
Nya didieu kuring nu boga rumasa. Ka maneh na satia salawas na.
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Hujan Girimis
Sinden : Dedeh Winingsih.
Pirigan Gamelan : Suwanda Group
Produksi : Pandawa Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Hujan Girimis
Daun Pulus Endah
2
Siga Manehna
Ulah Tumanya
3
Kembang Campaka
Kembang Ligar
4
Bardin
Cikapundung


Comments