Dedeh Winingsih – Daun Pulus 5 (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Daun Pulus 5 (Lirik Lagu) 

Malah mandar nyampeur lalakon baheula.
Daun Pulus nu kalmia. Nu mawa panjang carita.
Munggaran mah dicatet. Sakabeh geus kaliwat.
Ayeuna anu kalima. Sugan bae katarima.

Jasa anjeun geus katampa. Kukuring nu geus karasa.
Mawa bagja kamulyaan. Pinanggih jeung kasenangan.
Jalan nu jadi carita. Lalakon tong jadi dongeng.
Bahan pamaes carita. Jati siloka na basa.

Rentag na jajantung. Panas na hate katresna.
Cinta asih nu munggaran. Daun pulus nu kalmia nu marengan.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Daun Pulus 5
Sinden : Dedeh Winingsih.
Pirigan Gamelan : Sampurna Group
Produksi : Kencana Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Daun Pulus 5
Nineung
2
Cidra Jangji
Jurang Panghalang
3
Jamparing Langit
Kembang Dayang
4
Langlayangan Peuting
Carecet Beureum


Comments