Dedeh Winingsih – Daun Pulus II (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Daun Pulus II (Lirik Lagu) 

Ngait ati nyantel pikir. Mere jangji ka maneh na.
Daun pulus keur ciri na. Nu jadi bahan pikiran.
Duh eneng … Kabayang bae. Bari imut ngageuleunyu.
Na atuh arek iraha. Patepung cara sasari.

Di lembang jalan ka subang. loba pisan pepengkolan.
Na atuh arek iraha. Jangji tehe bakal laksana.
Kebon enteh nu ngemploh hejo. Mayakpak siga nu rata
Nu gumulung nu ngancik dina jajantung. Mere jangji neundeun asih ka maneh na.

Ngaharewos lalaunan. Mere jangji jeung pasini.
Iraha bakal laksana. Aduh jungjunan.
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Daun Pulus II
Sinden : Dedeh Winingsih.
Pirigan Gamelan : Sampurna Group Karawang.
Produksi : Sampurna Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Daun Pulus II
Hayam Ngupuk
2
Kalakay Muntang
Nyiranda Midang
3
Neng Lilis
Banjaran
4
Pintu Terbuka
Kulu – Kulu Karawang


Comments