Dedeh Winingsih – Dikantun Mulang (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Dikantun Mulang (Lirik Lagu) 

Teungteuingeun …. Teu sangka geuning ngantunkeun.
Harianeun … Mun kitu pikanyeurieun.
Kapan jangji babarengan. Tapi bukti na nyalahan.
Ngaleos tampa pamitan. Jiga nu putus hareupan.

Aduh 2x luluasan. Kuring di anteup sorangan.
Cenah pajar rek ngantosan. Mulang heunteu ngawartosan.
Beureum borok budak hideung. Kuning dicatet sisi na.
Boro peugat tineung. Abong geus aya ganti na.

Aduh 2x luluasan. Kuring di anteup sorangan.
Cenah pajar rek ngantosan. Mulang heunteu ngawartosan.
Beureum borok budak hideung. Saleumpay sutra dewata.
Kasaha atuh nya ngiring. Paturay sareng anjeun na.
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Super Kidung
Sinden : Dedeh Winingsih.
Reubab : Eutik Muchtar (Bandung).
Kendang : Wacim (Karawang).
Alok : Mang Adang (Subang)
Pirigan Gamelan : Sampurna Group
Produksi : Pandawa Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Super Kidung
Gaya
2
Dikantun Mulang
Peugat Duriat
3
Hanjakal
Kedul Mandi
4
Catrik
Oray Welang


Comments