Dedeh Winingsih – Hanjakal (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Hanjakal (Lirik Lagu) 

Keur geulis sohor pelet na. Katambah lenger lampah na.
Jadi inceuran jajaka. Anu rimbitan kagoda.
Lir bintang film gaya na. Teu aya cawadeunana.
Tapi aya hanjakal na. Lingas di toel pipi na.

Hey wanoja … Keur geulis hade pelet na.
Tuh jajaka … Keur kasep loba duit na.
Keur kasep sohor pelet na. Katambah loba duit na.
Jadi catur balarea. Loba wanoja kagoda

Jeung ramah sopan santun na. Hade basa ka sasama
Tapi aya hanjakal na. Koret na kabina - bina.
Hey wanoja … Keur geulis hade pelet na.
Tuh jajaka … Keur kasep loba duit na.
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Super Kidung
Sinden : Dedeh Winingsih.
Reubab : Eutik Muchtar (Bandung).
Kendang : Wacim (Karawang).
Alok : Mang Adang (Subang)
Pirigan Gamelan : Sampurna Group
Produksi : Pandawa Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Super Kidung
Gaya
2
Dikantun Mulang
Peugat Duriat
3
Hanjakal
Kedul Mandi
4
Catrik
Oray Welang


Comments