Dedeh Winingsih – Hayam Ngupuk (Lirik Lagu 2)


Dedeh Winingsih – Hayam Ngupuk (Lirik Lagu) 

Hayam ngupuk diburuan. Macokan daun antanan.
Aduh … Jungjunan. Entong rusuh boga sangkaan. Abdi mah tara bengbatan.
Hayam ngupuk di kolng bale. Macokan daun kaliki.
Aduh ….Jungjunan. Entong rusuh sok sulit hate. Abdi mah osok taliti.

Hayam ngupuk da di astana. Dibarengan ku jalu na.
Ieung … Jungjunan. Entong rusuh ulah ngahina. Sok abong kena teu boga.
Ieu lagu duh hayam ngupuk. Na handapeun saliara.
Aduh …. Jungjunan. Jeung sasama da silih pupuk. Ulah sok pakia – kia.

Hayam ngupuk da diburuan. Na handapeun tangkal kiara.
Aduh …. Jungjunan. Ulah rusuh da luluasan. Abdi tangtos da bumela.
Hayam ngupuk diburuan. Macokan daun antanan.
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Daun Pulus II
Sinden : Dedeh Winingsih.
Pirigan Gamelan : Sampurna Group Karawang.
Produksi : Sampurna Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Daun Pulus II
Hayam Ngupuk
2
Kalakay Muntang
Nyiranda Midang
3
Neng Lilis
Banjaran
4
Pintu Terbuka
Kulu – Kulu Karawang


Comments