Dedeh Winingsih – Hujan Girimis (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Hujan Girimis (Lirik Lagu) 

Girimis hujan girimis. Girimis ka subuh nakeun.
Bulan suram rayang – rayang. Reang ku korongok hayam
Jangjang peuting arek leungit. Bentang katembong di langit.
Rek diganti ku sang surya. Rek nya’angan marcapada

Mun datang surya ti wetan. Balebat nya’angan alam.
Remis janari nu jadi saksi peuting tadi.
Duh jungjunan anjeun dimana ayeuna. Ieu kuring teuteup rek nungguan.
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Hujan Girimis
Sinden : Dedeh Winingsih.
Pirigan Gamelan : Suwanda Group
Produksi : Pandawa Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Hujan Girimis
Daun Pulus Endah
2
Siga Manehna
Ulah Tumanya
3
Kembang Campaka
Kembang Ligar
4
Bardin
Cikapundung


Comments