Dedeh Winingsih – Humandeuar (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Humandeuar (Lirik Lagu) 

Humandeuar ngedalkeun gerentes hate. Ngabogaan cita – cita can laksana.
Maksud hayang ngajungjung seni pribadi. Seni sunda anu mulya.
Mikaheman miara kabudayaan. Geus ngajadi kawajiban putra sunda.
Ngageum pancen ngajungjung (ngajaga) tur ngamumule. Pikeun ka agungan bangsa.

Hayu rampak saluyu sing sa’aleutan. Kasenian ngajadi hiji.
Ciciren goyah na bangsa. Kaukur ajeun seni na.
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Sintren
Sinden : Dedeh Winingsih.
Pirigan Gamelan : Sampurna Group Karawang.
Produksi : Sampurna Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Ronggeng Geulis
Sedih Prihatin
2
Sintren
Peunggas Hareupan
3
Sasambat
Humandeuar
4
Sariak Layung
Peuting Nu Urang


Comments