Dedeh Winingsih – Imut Ka Saha (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Imut Ka Saha (Lirik Lagu) 

Tepung teuteup nu munggaran. Na abdi mayeung nembongan.
Najan ukur sakeudapan. Teu lepas tina impleungan.
Dilak soca ngabarasat. Ngolebat ka bawa kilat.
Hanjakal ngan sajorelat. Leungiteun matak tibelat.

Aduh … Aduh … Patepang sareng salira.
Aduh … Aduh … Harita imut ka saha.
Kembang cempaka jeung kacapiring. Kembang malati rejeung angsana.
Tepang harita sok kapieling. Imut kamari salira imut ka saha.

Mun peuting keur pareng weuning. Angin asih ngadalingding.
Naha teuteup rek sumanding. Sok hayang geura kacangking.
Nu nyangkaruk dina ati. Dalingding pinuh wawangi.
Mun pareng bisa ngahiji. Pasini mo udar deui.

Aduh …. Aduh … Bongan tepang jeung salira.
Aduh … Aduh … Harita imut ka saha.
Eundeuk – eundeukan dina tangkal mahoni. Nya buah na nu ruruntuyan.
Rek dideukeutan mun tepang deui. Bari subaya meungpeung can aya nu boga.
Keterangan Album :
Genre : Kliningan
Album : Imut Ka Saha
Sinden : Dedeh Winingsih.
Pirigan Gamelan : Sampurna Group
Produksi : Sampurna Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Imut Kasaha
Anggrek Bulan
2
Tawis Soca
Golewang – Sinyur
3
Awet Rajet
Sanga Gancang
4
Lara Lara – Sari Kaya
Angle


Comments