Dedeh Winingsih – Jurang Panghalang (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Jurang Panghalang (Lirik Lagu) 

Ku tega teuing. Meunggaskeun dahan harepan.
Teuteup salangkung. Pinuh ku kahoncewangan.
Imut teu purun. Lir nyanding kacangcayaan.
Carita asih. Kuanggang heunteu kadongkang.

Heman urang … daya jurang panghalang.
Cinta tresna ukur galecok na hate. Samar kapurupunan.
Samar teuing kapimilik. Belut sisit sabadara.
Ukur kapiraray wungkul.

Teungteuingeun 2x. Jungjunan beut kululuasan.
Jiga na nangkeup bari nganggeus. Jiga nu tilam kaweulas.
Mun kitu mah jiga nu ngabuntut bangkong.
Hareupan hate. Asa pugar rek lumantung
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Daun Pulus 5
Sinden : Dedeh Winingsih.
Pirigan Gamelan : Sampurna Group
Produksi : Kencana Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Daun Pulus 5
Nineung
2
Cidra Jangji
Jurang Panghalang
3
Jamparing Langit
Kembang Dayang
4
Langlayangan Peuting
Carecet Beureum


Comments