Dedeh Winingsih – Kalakay Muntang (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Kalakay Muntang (Lirik Lagu) 

Basa harita kuring rek miang. Bari gugupay dina wahangan.
Nu nganteur kameumeut nu jajap ku rasa. Duh … Aduh … jungjunan abdi.
Basa rek miang poe harita. Bari gugupay di mumunggang.
Cipanon nu ngeumbeung teu bisa nyarita. Kalakay muntang nu jadi saksi na.

Duh … aduh … aduh … aduh … Tong luas ngantunkeun abdi.
Sing karunya ka diri abdi. Aduh … nu keur tunggara.
Jalan satapak rarambu leuweung. Wanci geus sore sariak layung.
Sora tonggeret nu mawa kagagas. Tong luluasan arek ngantunkeun.
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Daun Pulus II
Sinden : Dedeh Winingsih.
Pirigan Gamelan : Sampurna Group Karawang.
Produksi : Sampurna Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Daun Pulus II
Hayam Ngupuk
2
Kalakay Muntang
Nyiranda Midang
3
Neng Lilis
Banjaran
4
Pintu Terbuka
Kulu – Kulu Karawang


Comments