Dedeh Winingsih – Kamelia (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Kamelia (Lirik Lagu) 

Kamelia …. istri berbudi.
Rengkak polah lungguh ampuh sarta surti.
Jadi conto eta istri nu sejati. Kamelia istri surti anu ngarti.
Kamelia corak wanita nu asli. Ramah - tamah tur berbudi ka salaki.

Tara bedang jeung wangkeulang. Handap asor ka sasama.
Kamelia …. istri pengkuh sarta tingkuh. Tara bengkung jeung adigung.
Silih hormat jeung sasama. Kamelia … Kamelia …

Iraha … Atuh iraha. Patepang patepung lawung.
Ngait pikir munjung hate. Ngareup – ngareup panutan torojol sumping.
Kamana  … Atuh kamana. Nya indit nyucruk panutan
Buah hate nu anggang dina jajantung. Taya deui ngan ngucap … Kamelia

Kamelia kapicangcang siang weungi.  Anu geulis sae budi
Keur lucu pinuh leber pangarti. Kamelia .. kamelia …
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Kamelia.
Sinden : Dedeh Winingsih.
Pirigan Gamelan : Suwanda Group Karawang.
Produksi : Sampurna Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Sariak Layung
Macan Ucul
2
Kamelia
Neuteup Mojang
3
Betah Nyawang
Sulanjana
4
Kembang Ros Beureum
Sekar Tiba


Comments