Dedeh Winingsih – Katineung Ati (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Katineung Ati (Lirik Lagu) 

Kedal na asih na bulan. Pinuh katineung na ati …Jungjunan.
Hiji jangji pasini tresnaning ati. Mangsa urang jongjon duaan.
Duh eulis … langit lenglang. Samagaha dina ati.
Lalakon urang duaan. Pinuh katineung na ati.

Aya jangji pasini heunteu ngajadi. Mangsa samoja geus ngarangrangan
Langkit angkeub samagaha dina ati. Ayeuna tinggal wa’as na.
Lalakon anu katukang. Ayeuna tinggal ngangreus na
Jajaka raheut hate na. Beut geuning teu tembong deui.
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Daun Pulus Beureum
Sinden : Dedeh Winingsih.
Pirigan Gamelan : Namin Group
Produksi : Pandawa Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Daun Pulus Beureum
Masket Hate
2
Nikmat Jeung Hikmah
Patepung Lawung
3
Katineung Ati
Nyi Darsilem
4
Murag Bulu Betis
Buah Kawung


Comments