Dedeh Winingsih – Kembang Campaka (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Kembang Campaka (Lirik Lagu) 

Kembang campaka … Kembang nu keur mangkak ligar.
Seungit ngadalingding … Duh ngadalingding.
Seungitna minuhan peuting. Nyambuang sapakarangan.
Campaka kembang cengceman. Nu jadi dina sungkeman.

Mawa bagja jadi harepan dua’an.
Disaksi ku indung peuting. Nu sepi jempling
Hate asa dipepende. Ku indung peuting anu simpe.
Ukur rambay ku cipanon. Hate emut ka panutan.

Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Hujan Girimis
Sinden : Dedeh Winingsih.
Pirigan Gamelan : Suwanda Group
Produksi : Pandawa Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Hujan Girimis
Daun Pulus Endah
2
Siga Manehna
Ulah Tumanya
3
Kembang Campaka
Kembang Ligar
4
Bardin
Cikapundung


Comments