Dedeh Winingsih – Kembang Dayang (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Kembang Dayang (Lirik Lagu) 

Duh … kembang dayang. Baranang lira anu midang.
Meuleubeur seungit nyambuang. Hanjakal na teu saimbang.
Sengit na ukur ti peuting. Ngadalingding ngajak nyaring.
Sumanding kanu mieling. Estu heunteu pilih tanding.

Sanajan keur mangkak kembang. Tara nyambuang ti beurang.
Matak bengong nu ngalanglang. Dipandang seungit na ilang.
Duh … kembang dayang di kota jarang. Dikampung – kampung pasti beut suwung.
Beda jeung kembang Kananga. Kajojo ku balarea.
Kembang dayang naha beda. Seungit na aya waktu na.
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Daun Pulus 5
Sinden : Dedeh Winingsih.
Pirigan Gamelan : Sampurna Group
Produksi : Kencana Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Daun Pulus 5
Nineung
2
Cidra Jangji
Jurang Panghalang
3
Jamparing Langit
Kembang Dayang
4
Langlayangan Peuting
Carecet Beureum


Comments