Dedeh Winingsih – Kembang Ligar (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Kembang Ligar (Lirik Lagu) 

Kembang ligar di taman. Geuning … nyanggeuh harepan.
Boga rasa teuteup endah. Betah tumaninah.
Kukupu ngagimbung. Bangbara lir nu tatandang.
Nyungsi sari madu kembang. Hariring haleuang Liwung.

Hegar mun disawang. Kembang seungit nyambuang.
Mustika dimumunggang. Lir nu geulis midang.

Kembang ligar di taman. Geuning … nyanggeuh harepan.
Narik sari manggih asih. Lirih angin rintih.
Sok lamun kadongkang. Atawa ngaboga jangjang.
Sanggup ngapung ngawang – ngawang. Tatandang di mega malang.

Tapi kembang geus ligar. Sekar mekar sumebar.
Cahyana ku teu hegar. Sungkeman geus gelar … Leuh kembang geus ligar
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Hujan Girimis
Sinden : Dedeh Winingsih.
Pirigan Gamelan : Suwanda Group
Produksi : Pandawa Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Hujan Girimis
Daun Pulus Endah
2
Siga Manehna
Ulah Tumanya
3
Kembang Campaka
Kembang Ligar
4
Bardin
Cikapundung


Comments