Dedeh Winingsih – Kembang Ros Beureum (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Kembang Ros Beureum (Lirik Lagu) 

Kembang ros beureum. Dipasang dihade – hade.
Malar katinggal na sae. Sabab ukur kabebene
Kembang ros beureum. Tawis soca tilam katineung.
kageugeut reujeung kabogoh . Katres na asih nu paheut.

Kembang ros beureum. Hiji ciri keur totonden.
Mekar na asih maneh na … ieung. Gumulung sakujur tangtung
Kembang Ros beureum. Tawis asih pibatureun.
Pangjurung ati nu Liwung. Keur sulur bisa nepungan.
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Kamelia.
Sinden : Dedeh Winingsih.
Pirigan Gamelan : Suwanda Group Karawang.
Produksi : Sampurna Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Sariak Layung
Macan Ucul
2
Kamelia
Neuteup Mojang
3
Betah Nyawang
Sulanjana
4
Kembang Ros Beureum
Sekar Tiba


Comments