Dedeh Winingsih – Kulu Kulu Karawang (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Kulu Kulu Karawang (Lirik Lagu) 

Kembang culan kembang tanjung. Kembang saga jeung dongdoman.
Rek sabulan rek sataun. Moal weuleh diantosan.
Ka cihaur ka cimeunyan. Ka hilir ka jampang deui
Wiat saur kajungjunan. Bilih teu patepang deui.

Daun kangkung jeung tarate. Katinggal Pucuk na piteus
Nu jangkung pujaan hate. Katinggal imut na pantes.
Kuma suling 2x. Suling teh awi tamiang.
Kuma kuring 2x. Tibeulat ku nu saurang.

Teu benang disupa dulang. Teu beunang dibebenjokeun.
Teu benang dihurang sawah. Teu beunang dipikameumeut.

Prang pring … Aduh prang pring. Bentang kukus jajar tilu.
Ngiring abdi ngiring. Najan pupus abdi milu.
Prang pring … Aduh prang pring. Bentang kukus nu baranang.
Ngiring abdi ngiring. Najan pupus abdi sok meulang.

Ekek naek kana gedeg. Pajar teu kaur kembangan.
Lamun daek masing pangkek. Ulah rasa kahalangan.
Kembang eros sisi empang. Na handapeun tangkal kai.
Sanaos langka patepang. Pamugi ulah rek lali.

Pangeureut anu barerat. Namina usuk Kananga.
Salamet dunya aherat. Nagara katut eusina.
Nyieun cipati jeung ageur. Ngala cai dina nusa
Mugi gusti keursa mageur. Ka sakumna manusa.
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Daun Pulus II
Sinden : Dedeh Winingsih.
Pirigan Gamelan : Sampurna Group Karawang.
Produksi : Sampurna Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Daun Pulus II
Hayam Ngupuk
2
Kalakay Muntang
Nyiranda Midang
3
Neng Lilis
Banjaran
4
Pintu Terbuka
Kulu – Kulu Karawang


Comments