Dedeh Winingsih – Lara Lara – Sari Kaya (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Lara Lara – Sari Kaya (Lirik Lagu) 

Dedeh Winingsih – Lara Lara (Lirik Lagu)

Ganda satria raspati. Wanda lagu ning perwira.
Hade sorot alus semu. Sembada luar jerona.
Wujud na satria sunda. Jauh tiangkeuhan angkuh.
Anggang tina gumanggungan. Hade semu ka sasama.

Kadar sabar handap asor. Tara mandang ninggang rasa.
Akur jeung batur salembur. Someah nya’ah ka semah.

Dedeh Winingsih - Sari Kaya (Lirik Lagu)

Mangga urang sasarengan. Majeungkeun mah seni kagungan.
Kasenian tuturunan. Sunda sawawa tahapan.
Saha nu rek ngahargaan. Iwal ti bangsa sorangan.
Cinta kana kabudayan. Sami cinta kabangsaan.

Teu mungguh di kasenian. Pami leukeun ngaleunyeupan.
Budidaya kasenian. Jasa na mah sanes lumayan.
Poko dianggo hiburan. Ngarakeunkeun duduluran.
Keterangan Album :
Genre : Kliningan
Album : Imut Ka Saha
Sinden : Dedeh Winingsih.
Pirigan Gamelan : Sampurna Group
Produksi : Sampurna Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Imut Kasaha
Anggrek Bulan
2
Tawis Soca
Golewang – Sinyur
3
Awet Rajet
Sanga Gancang
4
Lara Lara – Sari Kaya
Angle


Comments