Dedeh Winingsih – Masket Hate (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Masket Hate (Lirik Lagu) 

Ngabiur jamparing kabur. Melesat tina gondewa
Mabur mangprung ngawang – ngawang. Ngalayang dijomantara.
Ngajamparing asih kuring. Kapentang asmara urang.
Patepung deudeuh dua’an. Hate masket jadi hiji.

Najan hate … Keur baluweung pipikiran.
Poek mongkleng … Angkeub siga pihujaneun.
Tapi diri boga yakin. Yen aya anu ngatur na.
Sumerah kanu kawasa. Nu ngatur kabeuh dunya.

Duh … Aduh kudu kumaha. Sangkan maksud tineukanan.
Aduh dunya brana
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Daun Pulus Beureum
Sinden : Dedeh Winingsih.
Pirigan Gamelan : Namin Group
Produksi : Pandawa Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Daun Pulus Beureum
Masket Hate
2
Nikmat Jeung Hikmah
Patepung Lawung
3
Katineung Ati
Nyi Darsilem
4
Murag Bulu Betis
Buah Kawung


Comments