Dedeh Winingsih – Neundeun Kadeudeuh (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Neundeun Kadeudeuh (Lirik Lagu) 

Dina mangsa tepung teuteup. Didinya cinta teh eunteup.
Ratug na dina jajantung. Ngahuleung jiga nu bingung.
Hate nanya kasorangan. Meureun katresna munggaran.
Nyantel ligar na lamunan. Asa bagja keur dua’an.

Kedal jangji anu maneuh. Pajar rek nganteur kadeudeuh.
Rasa deudeuh reujeung asih. Hamo bisa pukah deui geuning.
Dina waktu na ngahiji. Geuning heunteu jalir jangji.
Impian jeung kanyataan. Bagja keur kuring dua’an.
Keterangan Album :
Genre : Kliningan Modern
Album : Cinta
Sinden : Dedeh Winingsih.
Wira Swara : Mang Barna
Kendang : Mang Bao Sanjaya
Pirigan Gamelan : Sampurna Group
Produksi : Kencana Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Cinta
Tembok Bahagia
2
Teuteup Bulan
Neundeun Kadeudeuh
3
Pasar Jaringan
Uceng
4
Renggong Manis
Carecet Bodas


Comments