Dedeh Winingsih – Neuteup Mojang (Lirik Lagu)


Dedeh Winingsih – Neuteup Mojang (Lirik Lagu) 

Engkang abdi geura teuteup. Pan abdi mojang ti desa.
Hade rupa sae basa. Hirup di desa ge gaya.
Engkang abdi geura pandang. Hade pake tur perceka.
Hirup di desa ge senang. Kiwari mah teu hariwang.

Engkang abdi geura teuteup. Pan abdi Mojang binangkit.
Wanda abdi jangkung alit. Langgeor matak kapincut.
Engkang abdi geura taksir. Kapan abdi mojang Banjar.
Wedalan mojang nu pinteur. Estu bageur sarta jujur.

Engkang abdi geura pandang. Pan abdi mojang Karawang.
Tara bedang jeung wangkeulang. Piraku heunteu kagembang.
Engkang abdi geura teuteup. Pan abdi mojang ti kota.
Piraku heunteu kabita. Sae budi hade basa.

Engkang abdi geura teuteup. Pan abdi mojang dikontrak
Tara wangkeulang ka sepuh. Handap asor ramah tamah.
Engkang abdi geura Pandang. Hade pake tur perceka.
Hirup di desa ge senang. Kiwari mah teu hariwang.
Keterangan Album :
Genre : Jaipongan
Album : Kamelia.
Sinden : Dedeh Winingsih.
Pirigan Gamelan : Suwanda Group Karawang.
Produksi : Sampurna Record.
Isi Album :
No
SIDE A
SIDE B
1
Sariak Layung
Macan Ucul
2
Kamelia
Neuteup Mojang
3
Betah Nyawang
Sulanjana
4
Tarate Beureum
Sekar Tiba


Comments